Hartekracht
Coaching en Vitaliteit
nr 21 Zincum chloratum
nr 21 Zincum chloratum
Zincum chloratum (21)

Karakter:
zink is belangrijk voor het immuunsysteem, zink is een belangrijk zout om geestelijk in evenwicht te blijven, bij een tekort kunnen allerlei psychische problemen optreden. o.a.: chronische vermoeidheid, uitputting, nachtelijke onrust, goed voor het concentratievermogen, goed voor het geheugen, bij stemmingswisselingen, overgevoeligheid voor geluiden. Witte puntjes op de nagels.
Informatie uit nieuw onderzoek: Laten zien wie je werkelijk bent, zonder verstoringen van buitenaf. Laat het licht - de ziel, het vrouwelijke - binnenkomen. Openstaan en ontvangen van vrouwelijk kracht en creativiteit, voorbij verstorende emoties en beperkende gedachten. Je vrouwelijke kwaliteiten tot uitdrukking brengen, de integratie van het vrouwelijke deel van jezelf. Je kunnen ontspannen en je denken los kunnen laten. Aankunnen wat er op je af komt, door de kracht van het intuïtieve. Versterkt en geeft ruimte voor de creativiteit van de ziel. Daadkracht vanuit rust, geeft verruiming van het bewustzijn, doordat je niet alleen vanuit het mannelijke handelt, maar ook het vrouwelijke er bij kunt gaan gebruiken. Geeft goede grenzen naar de omgeving, zonder te strijden.
Teveel in het mannelijke, het denken blijven vastzitten. Niet de kracht van het vrouwelijke en de ziel kunnen integreren en gebruiken, alles vanuit het denken moeten
doen. Niet los kunnen laten, maar blijven controleren. Niet luisteren naar de creativiteit van de ziel en de fijnere intuïtieve krachten van de ziel niet kunnen vertrouwen.

Gezichtskenmerken: witte vlekken - tanden, nagels; witte rand om de lippen; haaruitval.

Vragen: Heb je weinig vrouwelijke energie?