Hartekracht
Coaching en Vitaliteit
nr 14 Kalium bromatum
nr 14 Kalium bromatum
Kalium bromatum (14)

Karakter: Innerlijke onrust. Niets kunnen laten liggen, maar alles vandaag nog moeten afmaken. Manische depressiviteit. Voor mensen die innerlijk onrustig zijn, maar aan de buitenkant moe en futloos overkomen of die rusteloos en nerveus zijn. Bij kinderen: angstig, schrikachtig, nerveus en vaak met een onrustige slaap. Vooral bij te veel geestelijke inspanning, moet dit celzout aanvullend erbij worden genomen.

Informatie uit nieuw onderzoek: De Kalium bromatum helpt je met het doorbreken van vaste en gangbare patronen, ze maakt het hoofd helder, is aardend en beschermend. Ze geeft rust en openheid van het hart, waarbij je jezelf toestaat om de agressie en kwaadheid los te laten die is veroorzaakt door anderen en door wat je allemaal moet van jezelf. Door een gevoel van veiligheid en het gevoel dat je zelf je leven bepaalt je onrust kunnen loslaten. Het niet kunnen uiten van diepe pijnlijke emoties, die door anderen zijn aangedaan. Ze geeft je vertrouwen en zorgt dat je je niet te druk maakt om oude emoties, ze helpt je je gedachten los te laten en laat je doorgaan met je leven. (Niet) Open staan voor het leven en je (niet) veilig kunnen voelen op een universeel niveau.
Gezichtkenmerken: Uitpuilende oogballen.

Vragen: Ben je vaak innerlijk onrustig? Stel je alles uit tot morgen wat je vandaag kunt doen?
Opmerking: het gebruik van keukenzout verminderen, omdat het de opname van kalium bromatum remt. Samen met Kalium jodatum gebruiken.