Hartekracht
Coaching en Vitaliteit
nr 8 Natrium chloratum
nr 8 Natrium chloratum
Natrium chloratum(8)

Karakter:
teleurstelling is het belangrijkste thema waar dit mineraal mee te maken heeft, alles doen wat er van je verwacht wordt en dan nog de ander niet tevreden kunnen stellen, er niet bij horen. Handelen om aan de verwachting van een ander te voldoen en op alles een antwoord moeten weten. Het gevoel hebben dat je verloren gaat in de massa. Snel bedroefd met depressieve gevoelens en gevoelens van eenzaamheid. Wanneer er problemen zijn met het verwerken van verdriet en verlies. Belangrijk middel voor alle vormen van irritatie.

Gezichtskenmerken: grove poriën; rode ooglid randen; slakkenspoor op het ooglid; gelatine glans; heb je een droge huid; heb je droge haren; heb je roos; sponsachtige kin; sponsachtige neus; bolle wangen.

Vragen: Heb je moeite met alles wat er emotioneel op je afkomt? Heb je moeite met het verwerken van alles? Heb je behoefte aan zout/chips? Heb je behoefte aan veel drinken? Heb je behoefte aan weinig drinken?
Voel je je 's morgens uitgedroogd?
Opmerking: bij een tekort aan dit mineraal ontstaat er een sterke trek in zoute en sterk gekruide gerechten. Veel van het natrium chloratum wordt verbruikt door psychosociale spanning (bijv. televisie) en electrosmog.